Onze samenwerkingen

Met wie werken wij samen voor U?

Als uitvaartzorg Pure Feelings zijn wij continue bezig een team van professionele specialisten om ons heen te verzamelen en steeds verder uit te bouwen. Mensen die wij kunnen vertrouwen, waar wij op kunnen rekenen en waar wij op terug kunnen vallen. Mensen die vanuit hun passie hun beroep uitoefenen en zich niets anders ten doel stellen, dan voor u de allerbeste kwaliteit aan diensten te verlenen en goederen te leveren.

Zoals gezegd, zal dit team blijven groeien en zult u hier dus geregeld nieuwe namen tegen komen.

Samen zorgen wij ervoor, dat gedurende de voorbereidingsfase, de dag van de uitvaart zelf en een lange periode daarna de wensen van de overledene en/of de nabestaanden worden gerespecteerd en uitgevoerd. Samen zorgen wij zo voor een passend afscheid,

omdat geen enkel afscheid hetzelfde is!

RSN

Rouwservice Nederland B.V. verzorgt voor ons als landelijke organisatie onder andere het overbrengen van de overledene en het statievervoer op de dag van de uitvaart. Zij beschikken over een uitgebreid wagenpark.

Haar medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week, voor u klaar. Respect en waardigheid staat bij Rouwservice Nederland hoog in het vaandel.

RSN huisvest tevens een voorraaddepot van Bogra.

Bogra

Als fabrikant voert Bogra een uitgebreid assortiment aan uitvaartkisten, onderverdeeld in verschillende sfeerlijnen. Ook bieden zij u ruime keuze op basis van het gebruikte materiaal.

Zavadi

Zavadi is de leverancier van volledig met stof beklede uitvaartkisten. Ze voelen zacht aan en hebben een hoge aaibaarheidsfactor. Door het gebruik van kleurrijke en ingetogen dessins weten zij de afstand tussen de nabestaanden en de overledene in de kist letterlijk en figuurlijk kleiner te maken.

Ferentes

Indien gewenst, verzorgt Ferentes voor ons de dragers voor de kist. Zij zijn de specialist op dit gebied. Daarnaast bieden zij zo nodig extra daadkracht en ondersteuning op de dag van de uitvaart.

Daglief…

Persoonlijk rouwdrukwerk, gemaakt met zorg en aandacht…

Wij maken gebruik van het aanbod van Daglief als één van de twee mogelijkheden, die wij nabestaanden aanbieden om hun rouwdrukwerk uit te kiezen.

Daglief heeft een prachtige collectie kaarten, waar naar eigen inzicht een, persoonlijk ontwerp van gemaakt kan worden. Alle foto’s zijn gemaakt door fotografe Renske Schut.

Uw rouwdrukwerk

Als tweede mogelijkheid maken wij gebruik van de prachtige collectie ontwerpen die Uw rouwdrukwerk biedt. Ook deze collectie laat het toe naar eigen inzicht een persoonlijk ontwerp te maken.

Wij bieden beide keuzemogelijkheden, omdat beide collecties weer andere sfeerbeelden laat zien, waardoor iedere keuze gerechtvaardigd is.

Bloemenhuis Molenhof

Roel & Sandy Mulder zijn al jaren een vertrouwd gezicht en een begrip en het Gooi en omstreken. Sinds 2011 zijn zij een winkel gestart en wel op een hele unieke locatie, namelijk: de begraafplaats in Almere. Hun passie is bloemen, persoonlijke aandacht is hun visitekaartje!

Amazing Fotostudio

Rouw-fotografie wordt steeds vaker toegepast door nabestaande met betrekking tot het vastleggen van de meestal zeer ingrijpende en emotionele momenten van en rondom de uitvaart van een dierbare overledene.

Bij Bert Roest zijn vakmanschap, professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit  en snelle service zijn speerpunten. Kwaliteit is voor Bert meer dan standaard en voor hem zijn de persoonlijke wensen van u als klant het belangrijkst!

Steenhouwerij De Verbinding

“Een monument verbindt ons met dierbaren die overleden zijn, als een brug tussen heden en eeuwigheid”

Met dit als gegeven helpen zij graag bij het ontwerpen en uitzoeken van een persoonlijk grafmonument: een gedenkteken dat stilstaat bij de persoon die er niet meer is. Zij staan voor kwaliteit en vakmanschap, met service hoog in het vaandel.

NuNazorg

Bernadette Wegman verzorgt namens uitvaartzorg Pure Feelings de zorg op maat voor de nabestaanden. Deze service is geheel vrijblijvend en kosteloos voor de nabestaanden.

Verlies van een dierbare is ingrijpend en betekent altijd verandering. Niet iedereen kan zelf met vragen uit de voeten als “Waar moet ik beginnen?”, “Wat vang ik nu met mijn leven aan?”, “Wat heb ik allemaal te regelen?”. Wij helpen u, als u daar behoefte aan heeft, een antwoord te vinden op praktische vragen en met eventuele emotionele hulpvragen zoals: “Is het normaal wat ik nu ervaar?” en “Hebben anderen dit ook?”

 

Samen met uitvaartzorg Pure Feelings zijn al deze mensen er voor u!