Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

uitvaartzorg Pure Feelings

Een nieuwe naam, nieuwe zorg, een nieuwe beleving

Vanaf 1 mei 2015 is uitvaartzorg Pure Feelings gestart vanuit de passie voor en de zienswijze op de laatste zorg voor onze dierbare overledenen.Pure Feelings uitvaartzorg

Vanuit een jarenlange ervaring, opgedaan tijdens de talloze gesprekken met mensen over hoe zij naar een uitvaart kijken en hoe zij hun eigen uitvaart graag geregeld zouden willen zien, is uitvaartzorg Pure Feelings als zelfstandige en onafhankelijke uitvaartorganisatie opgericht.

Een nieuwe uitvaartverzorger

Martien van Huet
Martien van Huet

Mijn naam is Martien van Huet, ben geboren en getogen in Arnhem en woon sinds 2004 in Almere. Na jaren als uitvaartadviseur werkzaam te zijn geweest, heb ik de stap gezet om in de uitvaartzorg zelf verder te gaan.

Mede aanleiding hiertoe waren enige sterfgevallen in mijn directe familie, waarbij ik zeer nauw betrokken ben geweest. Zowel door mijn omgeving als mijzelf was de conclusie snel getrokken: In de uitvaartzorg ligt mijn passie en dat is dan ook de weg die ik ben ingeslagen:

Het vakdiploma behalen en het oprichten van uitvaartzorg Pure Feelings.

Kwaliteit van zorg

Uitvaartzorg Pure Feelings is (nog) niet aangesloten bij de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU), maar werkt wel conform de betreffende voorwaarden, alsook de certificeringseisen van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU).

Wij vinden het belangrijk volgens vooraf vastgestelde en erkende normen u de kwalitatief beste zorg te bieden rondom de gehele uitvaart. Dit doen wij echter niet alleen.

Samenwerking

Uitvaartzorg Pure Feelings werkt samen met een team van gespecialiseerde professionals, ieder met een eigen aandachtsgebied. Net als wij stellen zij de hoogste eisen aan de uitvoering van hun taken. Samen zorgen wij ervoor, dat de uitvaart en alles daar omheen naar uw wens verloopt.

 

Uitvaartzorg Pure Feelings en haar team zijn er voor u!